diumenge, 16 de febrer de 2014

Sortida de proves de la Specialized Stumpjumper. Montatge: quadre expert amb components XX, accesoris S-Works i BrainDesprés de fer aquest recorregut força variat a un ritme mig alt, m'atreveixo a fer una mica d'analisi de les sensacions que m'ha donat aquesta gran bici
La bici no defrauda ni enganya, està pensada per anar ràpid, molt ràpid. Crec que per gaudirla cal ser un ciclista amb un cert nivell, tant tècnic com de forma física Àngles lleugerament més tancats que la Flash la fan més àgil en trams ratoners, tot i que acostumat a la lefty, es troba a faltar la rigidesa davantera quan parlem de ficar la bici allà on vols amb seguretat. Molt rígida del tren traser i sensacional en pujada. Baixant, fins que no t'acostumes, es algo traicionera. El brain davanter funciona molt bé, tot i que portant-lo tancat com el portava avui la bici practicament va rígida i només respon a impactes forts en baixada.
En resum, una magnifica bici per competir en circuit i per anar ràpid, però per un us fondista i de llargues distàncies, em quedo amb la Flash.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament