dimarts, 2 d’agost del 2011

EL CAPO ENS DONA UN BON SUSTO

Diumenge, tornant de l'entreno i ja arribant a Martorell, en Santi va patir un greu accident. Afortunadament i malgrat l'aparositat de la caiguda, al final tot ha quedat tant sols amb un susto important, algunes cremades i talls i cops per tot el cos.
Semble ser que al beure aigua i potser degut a la calor, en Santi va patir durant uns instants un petit mareig que va provocar la perdua del control de la bici i que la bici fes un recte a una de les curves que hi han abans d'arribar a Martorell, just abans de pasar l'autopista per sota.
He parlat amb ell i tot i que te dolor per tot el cos i un bon susto, l'he vist animt i amb ganes de recuperar-se aviat per tornar a agafar la bici.
Desde el nostre portal a internet i parlant en nom de tots els teus companys i amics, et fem arribar tot el nostre recolzament i desitjem que et recuperis ben ràpid per poder tornar a pedalar amb tu.
Molts ànims Capo!!!

4 comentaris:

  1. Espero que no sigui gaire, recuperat ben aviat.

    ResponElimina
  2. Agreeixo la vostre preocupació, una abraçada per tots i moltes gracies fins aviat.


    CAPO.

    ResponElimina
  3. ànims Santi!!!! això no ha estat res, i recorda hay que comer i beber sin tener hambre ni sed!!! jaja Albert del Bruc

    ResponElimina
  4. Molts ànims per tu Santi, espero que et recuperis ràpid i que vinguis mès sobint el diumenge amb nossaltres, per que la PCMartorell sense tú no és el mateix!!!!!!
    Xavi

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament