dilluns, 1 de juny del 2015

ETAPA 15

Bé, ja estem al mig de la temporada i ja som a la 15à etapa de la Penya, com gairabé cada any al principi som entre 25 i 40 persones cada diumenge i hores d'ara el gruix s'ha anat minvant, jejejeje alguns ja estan pensant amb les vacances, deu ni do els que vau venir a la gran fons del Torradet ens vam fotre un fart de pedalar i de menjar macarrons, tot i que alguns es van quedar amb gana, llàstima pels que no vau poder venir, va ser un gran dia "de ciclismo" com diu l'amic domi.

Aquest diumenge tenim per segon any consecutiu una etapa que a mi personalment m'agrada molt, la serra de castelltallat que no pasa ni deu i un port llarg i de paissatges espectaculars. Mirarem d'esmorzar a Castelltallat al Casal, no on vam fer-ho l'any passat, trucaré per reservar.
Pels que arribeu abans que jo dalt, hi ha un trencant que posa Observatori de Castelltallat, es allà on ens haurem d'esperar tots i anar a fer l'esmorzar, es just abans del km 70.


a les 7:00 del matí
Martorell -La Seat- Esparreguera- Collbato- el bruc- Can Massana(R)- Manresa-Callus- Sant Mateu de Bages- Castelltallat (R-PM)- Fonollosa- Sant Joan Vilatorrada- Manresa- Sant Vicenç de Castellet- Castellgali- Monistrol(R)-Olesa-Martorell. 137Km 1900 mts desnivell




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament