diumenge, 31 de març del 2013

COMPLERTA I AMPLIA CRONICA ETAPA 4

Sortim uns 30 de Martorell. Al km 16 semble que s'inicia una cursa. Ostres, i jo sense saverho...Tonto de mi pensaba que estava en aquella antiga colla d'amics que s'estovaven a les pujades però que dalt esperaven al colega que, pel que sigui, no ha pogut arrivar. Felicitats al guanyador i a tots els megacracks. Uaaaaaa, esteu molt forts, tiusss. Com fardare xulejant de que a la meva penya ve gent de aquest nivelazo. No entenc com, amb aquest mega nivell, després tan sols uns pocs (els de sempre) baixen de 6.30 a la Quebranta o arriven davant a alguna marxa o cursa.
Curiosament, tot i haver sortit amb 30, arribo amb 3 a Martorell.
Fin

6 comentaris:

  1. L'has clavat, un altre observació 5 dels 30 amb maillot de la Penya, i només 10 tios han fet el recorregut complert!!!!

    ResponElimina
  2. No se si la he clavat. El que si que se es que avui, que pel que sigui he vist les coses desde un altre punt de vista no habitual en el meu cas, es que aixo de penya només te el nom. Amb tot el Respecte per a qui li pugui agradar aquesta filosofia. A mi m'agradaba més la de abans.
    No ho se, però em dona que trigaré en tornar. Sort que alguns dels amics de sempre encara pensen de forma similar a mi i hem pogut fer una agradable sortida.

    ResponElimina
  3. Així es la penya de Martorell. es lamentable la verita.
    Jo per començar faria anar a tothom amb la roba de la penya si es que es vol sortir amb representació del que s'anomena P.C. Martorell, que es el que fem ara no?
    Despres miraria de posar una mica d'ordre a tot el que esta passant i començar a establir unes bases perquè torni a ser el que te que ser.

    ResponElimina
  4. Això te dificil solució...tothom no pensa igual...potser s'hauria de fer la sortida en dos cops. p.e el que vulguin corre i no esperar que surtin a les 7:45 i la resta, els que vulguin anar junts i esperar a dalt dels ports i fer la volta sencera a les 8:00, jo m'apunto al segon...

    ResponElimina
  5. I els que portin la roba de PC Martorell a les 8.15

    ResponElimina
  6. y el que lleve la ropa y quiera correr a la 7:55

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament