dimecres, 9 de gener del 2013

OPINIÓ DEL GRAN GURÚ


Hola a tots, globeros ..........

Ahir em vaig ficar en la nostra pàgina i vaig veure les sortides per a la propera temporada. Entenc que és un avanç, perquè de moment s'admeten suggeriments i canvis, de manera que vaig a donar la meva opinió. Tot i això, m'agradaria que tothom se la prengui com constructiva. La intenció és mirar d'enriquir el calendari.

Dit això, i després d'analitzar les sortides amb deteniment, no acabo d'entendre la filosofia. Puc suposar que es tracta de donar voltes al voltant de Martorell, pujar tots els ports que es pugui i per això buscar vies rurals, urbanitzacions o camins que permetin enllaçar, independentment de les distàncies, desnivells i dificultats i sense tenir en compte ni volums ni intensitats?

Perquè si és així segurament és un calendari encertat, però potser caldria reflexionar i fer-lo més científicament, mesurant les distàncies i elevant gradualment la dificultat, si més no així ho fan els professionals que viuen d'aquest esport.

Però a més, en aquest afany de buscar la dificultat des del primer moment, trobo a faltar antigues etapes que et permetien visitar llocs on normalment entrenant entre setmana no és possible anar. Al meu entendre, crec que som un grup en aquesta comarca amb un prestigi guanyat gràcies a una manera de fer.

Amb afecte, globeros incorregibles.

2 comentaris:

  1. Si s esmenten aquest llocs on no es pot anar entre setmana es poden variar les etapes, o fer recorreguts mes curts!!!! Pero crec que la gent que prepara marxes per juny i juliol necessiten km i desnivell i tothom pot retallar

    ResponElimina
  2. quina manera de fer? crec el nom que té la pc martorell no és per els recorreguts que es fan si no per com es fan.

    A mi personalment m'agrada molt el nou calendari, per el que no veig cap necessitat de canviar gaires coses, es poden suggerir canvis més faltaria, però fins que un fa el calendari no sap la feinada que porta.

    L'any passa't també és va pensar que seria massa, i finalment tothom o quasi tothom va acabar la temporada encantat amb el calendari, per el que aquest pasara el mateix.

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament