dilluns, 22 d’agost del 2011



Dissabte 27 de Agost farém LA PRIMERA SORTIDA A RASSOS DE PEGUERA 2011, previ ruta per el Berguedà, esperem que es converteixi en una nova clàsica per el PCMartorell, la ruta escollida i proposada per aquest any previa validació de la gent que hi assisteixi es aquesta.



Pantà de la Baells, La Nou de Berguedà, Alt de Fumanyà, Coll de Pradell(opcional), Saldes,Malanyeu, Collada de Sant Isidre,La Nou de Berguedà, Berga, Rassos de Peguera,Tornada a la Baells.L'esmorzar el podriém fer a Saldes.



Son en total 111Km amb el final a Rassos de Peguera.




7 comentaris:

  1. Parece el perfil de una etapa del Tour!!!jajaja. Será durísima, pero lo pasaremos en grande seguro. Habrá que hacer algunas fotillos y algún video no... Yo llevaré la cámara (seguro que no seré el único). Será bonito día!
    Saludos.
    Alfredo

    ResponElimina
  2. Una etapa muy bonita, dura pero con con una distancia asequible. Parece que empezamos a hacer las cosas con cabeza (lo digo por los enfermos de los km...) Siendo así seguramente me apuntaré también. Falta saber hora de salida?

    ResponElimina
  3. Una etapa muy bonita, dura pero con con una distancia asequible. Parece que empezamos a hacer las cosas con cabeza (lo digo por los enfermos de los km...) Siendo así seguramente me apuntaré también. Falta saber hora de salida?

    ResponElimina
  4. A veure si els anònims us identifiqueu... Jo crec que després de fer la Nou i Malanyeu, per no tornar pel mateix lloc, val més la pena pujar a Vallcebre i per les mines (durissima recte) pujar a Fumanyà per després baixar i, per la ctra antiga, anar fins a Berga i pujar Rasos de Peguera.

    ResponElimina
  5. Amb aquesta ruta he intentat evitar la perillosa carretera que passa per Cercs, fer la pujada a Fumanya per Cercs que es molt guapa i despres fer la collada de sant isidre que m han dit que es molt xula, pensa que nomes es repeteix la baixada de la nou fins a el panta de la baells, es poden canviar coses sobre la marxa.
    Per cert la hora de quedada podria ser com ha dit Alfredo les 6 i quart al pabello de martorell.

    ResponElimina
  6. Si poguessim quedar a les 6:30 h. millor, la meva dona surt de trevallar a les 6 i anire algo just. Si no pot ser, surto mes tard i us atrapo pel cami.

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament