dilluns, 25 de juliol del 2011

BUCLECITOS TORNA A LA COMPETICIÓ "POR TODO LO ALTO"

Aquest diumenge es va celebrar a la localitat Castellonenca de Pulpis una de les proves del prestigiós calendari de carretera MEDITERRANEU CUP. Donada la incompetència i horrible gestió que, sota el meu punt de vista, esta fent la Federació Catalana del ciclisme de base al nostre país, l'equip "Sant Boi Boig per Tu", en el que milita en Buclecitos, s'ha de buscar la vida buscant curses allà on les facin perquè aquí a Catalunya no hi ha res. En relació a aquest tema un dia d'aquests publicaré un escrit explicant el meu punt de vista i us explicaré per a que al.lucineu les meves fabuloses experiències amb aquesta nefasta i mal gestionada Federació.
Tornant al tema de la cursa, no cal que us digui que el nivell que es pot trobar fora de Catalunya és infinitament superior al que es troba a les poques curses que es fan aquí d'amagat en algun polígon ple de sots i ben lluny de tota posibilitat de trobar civilització (osigui, public). Si senyor, fent afició!!!.  D'exemple una dada molt significativa: mentre a les curses organitzades a Catalunya es presenten una mitja de 30-50 ciclistes com a màxim, fora, sobretot al País Valencià, es presenten més de 100, fins i tot, li comentaven al Cristian, que hi han cops que es presenten quasi 200 cadets. Els circuits i l'organització de les curses tampoc tenen res a veure. Mentre aquí els nanos han de aprofitar les "migajas" que  deixen els veterans (gràcies a que ells, que paguen les curses, els cadets poden córrer. Molt trist), al País Valencià les curses s'organitzen pensant només en la categoria i el nivell d'organització és envejable. Els circuits i recorreguts discorren per zones que permeten la presencia de public i que tenen un mínim de condicions i son selectius. Quan penso en el tema de les curses fora de Catalunya, penso en el que sovint em deia el gran Ramonet (Bisonte Ilustre) en relació a les curses a Euskadi on, per exemple, el public paga per entrar a veure-las, on l'organització et mima, on paguen als ciclistes... Quina enveja
L'equip "Sant Boi Boig Per Tu" va presentar-se a Pulpis amb 5 dels seus membres: Aleix, Ivan, Marc, Alex, i Buclecitos. En Buclecitos es presentava amb moltes ganes i amb una etapa d'entrenaments bastant bona. Ja feia dies que em comentava que tenia molt bones sensacions i ganes de tornar a la palestra.
Detalls de la cursa no en puc donar gaires ja que no vaig poder acudir personalment, però pel que m'han informat els enviats especials, us puc dir que l'equip en general va fer un molt bon paper en una cursa que, como he comentat abans, no te res a veure amb les d'aqui. El nivell és altissim.
Donat el fort ritme que es va imposar des-de el principi, en Ivan i en Buclecitos van ser els únics de l'equip que van poder aguantar els forts demarratges; semble ser que hi havia una pujada molt selectiva i que feia molt de mal.
A falta de 5 voltes, la cursa estaba molt tallada i en Buclecitos es va quedar sol en un grup davanter d'uns 25 membres que va entrar al esprint. Malgrat que la modalitat d'esprintar a en Buclecitos no se li dona massa bé, s'ha de destacar el 14é lloc final que va fer. Més encara si tenim en compte l'alt nivell d'aquestes curses.  Si no m'equivo, i a la espera de veure bé les classificacions, en Buclecitos va ser el segon Català classificat. Un gran triomf i un gran dia per a ell que, per fi, comença a veure la llum després del greu accident i de la dura etapa de recuperació que parcticament a durat un any.
A primers d'agost, VUELTA A ARAGÓN. Cinc dies de competició al més pur estil profesional: Magnifica organització, guardia civil a punta pala vigilant i tallant carreteres, recolzament, etc. Semble que els nanos estiguin participant a la Volta.
Seguirem informant!!

1 comentari:

  1. Santi Alentorn-Motor RCBdilluns, 25 de juliol, 2011

    Despres del que ha patit amb el tema del accident es un exit fer 14 fora de catalunya,anims i endevant!

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament