dimarts, 13 d’octubre del 2015

CALENDARI 2016

Bones, de cara a la preparació del calendari del any vinent, obrim aquest bloc un foro de discusió, en principi els preparadors seran el Xavi i jo, també col·laboraria qui vulgui enviant rutes i propostes, en principi hem pensat a fer cada 3 setmanes aprox i coincidint amb final de mes una etapa llarga d'uns 140 o 150 sense parar a entaular-se per esmorzar. QUE OPINEU????
També es va dir de fer la clasica d'actubre al setembre i fer una sortida una miqueta mes llunyana p.e el Mont Ventous i quedarse a dormir el divendres.  QUE OPINEU????
Ens agradaria saber que opineu dels P.M. h'hi ha molts? voleu que hagin? voleu eliminar-los. QUE OPINEU???

Apa ara toca parlar, podeu opinar millor dins aquest post.

3 comentaris:

  1. Mi opinión es que no me gusta la idea de hacer 150 kil y menos sin parar almorzar . Lo de los puntos de la montaña hacen las etapas más divertidas , es más añadiría una en cada etapa ,así podríamos añadir alguna subida más corta y asequible para los que no somos escaladores puros y podamos tener opción de puntuar , jeje . Referente a la clásica en sep lo veo bien x mi parte , esa es mi opinión .

    ResponElimina
  2. Crec que és una bona inciativa fer una etapa al mes una mica més llarga i amb una aturada curta, perquè pot donar opcions a fer una ruta diferent i per noves carreteres.
    La meva opinió sobre les aturades és que moltes vegades són força llargues i encara que fan club, es podrien escurçar una mica.

    Per mi quan més ports de muntanya poseu a les rutes millor i si són puntuables encara millor. Les etapes monoport actuals li donen caliu a les sortides, encara que queden massa enfocades a aquest objectiu, si hi hagués més ports puntuables (més d'un en una sortida) hi haurien més opcions, sempre i quan l'etapa no es converteixi en una carrera constant.
    Entenc que és complicat portar el control dels ports i per això tots tenen la mateixa puntuació, però no tots tenen la mateixa duressa i d'alguna manera s'hauria de valorar.
    També es podria crear alguna nova categoría com el més combatiu o amb més kms escapat per tal de donar més alicients.

    Per altra banda, fer una Classica a altres contrades i amb millor temps també pot facilitar fer una Etapa amb un recorregut emblemàtic.
    També es podria proposar fer una etapa en línea i tornar en tren, etc. per tal de fer alguna cosa diferent i donar més joc a la ruta.

    Bona Iniciativa Joan!!!

    ResponElimina
  3. Alex i abel, gràcies per les vostres aportacions,,,només puntualitzar que ja es va intentar fer lo del tren i no va haber massa quorum, la resta prenem nota

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament