dilluns, 22 de juny del 2015

ETAPA 18

El talegas i el seu gregari o el seu gregari i el talegas desbancant al Pepe a la clasificació dels kmts...qui es qui aquesta es la pregunta?? després del esmorzar al Plà, un comentari sospitos que deia "he recuperado el liderato del mig gas" després de veure com el pobre Pep feia tota la pujada cap a pontons fins que va venir l'ave i el va enfonsar...quina cara que feia al restaurant pobre Pep, el "putas" del talegas a sobre va puntuar...jejejeje pels qui no vau venir i pels que vau venir aquesta penya es la hostia, vam arribar a casa alguns a mitja de casi trenta i perque es va aixecar el peu que si no s'arriba a mitja de 33 kmh tota la etapa va ser un costant anar a tirons, hi ha gent que realment ens consta aguantar al ritme i sino que li preguntin al que es va fotre els callos amb vi i gaseosa...
Ja sabeu que lo meu no es escriure croniques, així que no ho faré...després el xat del wup treia foc...uns venen i uns s'envan...!!!!

Felicitar a tot@s els quebranteny@s i especialment al triunfador un tiu pelut anomenat el "bucles malo" o el m'aburro que va baixar de les 6:40 i la resta tots fantastics pel que he sentit ja que jo no hi era, tots or o casi, si no que le preguntin al Jose Cordova que sembla que per segons no va poder ser, felicitar als del "B" als del "A" als nois i a les NOIES, en fi enhorabona a tots.

Aquesta setmana relaxing ports " per fi el malait paio que ha fet el calendari ha fet etapa sense p.m." suposo que anirà be per agafar el ritme pels qui anem a la pyrinenes 2015.

Martorell- Gelida- Sant Sadurni- Sant Quinti de Mediona- Castell de Mediona- Sant Joan de Mediona- La Llacuna (R) -Miralles- Santa Coloma de Queralt- Pontils-Esblada- 4 carreteres- Carme- Capellades –Piera (R)-Martorell. 
145 km 1950 mts desnivell 

Important esmorzarem a Sta Coloma de Queralt i degut a la llargaria de la etapa mirem de fer-ho el més ràpid possible, jo particularment em duré bocata i alguna barreta i miraré de fer el beure i el café només per tal d'agilitzar el tema.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament