dijous, 12 de setembre del 2013

NOTICIES IMPORTANTS NO CICLISTES

La primera noticia i la més important:

El nostre amic Talegas s'està recuperant tipus Marquez, d'un dia per l'altre, i ja te collons la cosa: sense infiltracions, de forma casera..., a la Martorellenca. Les cures han consistit en hidratar i lubricar el budell xungu a base de xorizço i morcilla de Burgos amb seva per fer pedetes. També s'han afegit  una bona dosi de cabezoneria (això si que ho te el paio) i els bons cuidados de la Luisi.
Semble ser que si tot va bé, tindrem la gran sort de poder contar amb la seva inconfundible presència a la clàssica d'octubre.

La veritat és que et trobem a faltar, Talegas! Bé, no ens posarem sentimentalistes que encara t'ho creuràs i vindràs crescudet. Ademés, després ho pagues traient-me les enganxines.

MUCHOS ÁNIMOS!!

La segona noticia important:

Segons un teletip urgent de la CNN, EFE i ALJAZIRA:
La Federació Internacional de Globeros amb Aspiracions  (F.I.G.A)  informa i fa saber al mon sencer de forma oficial i segons fonts contrastades amb les famílies i màfies ciclistes de tot el Baix Llobregat, que els nostres amics Abel i Txupi ES CASEN!!!.

En el cas del Txupi, que és el primer que caurà, serà aquest divendres a Cardona. Com a bon "new  urban rural" l'event tindrà lloc a una masia de la localitat i serà una cerimònia familiar.
En el cas de l'Abel, la data serà el proper dia 12 d'octubre a l'Ateneu de Martorell i també serà un acte familiar.

MOLTES FELICITATS A TOTS DOS EN NOM DE TOTA LA PC MARTORELL!!!

1 comentari:

  1. FELICITATS A TOTS i en especial al gran "talegas" Cañi por su pronta y buena recuperación...un abrazo compañero, se te echa de menos!!

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament