diumenge, 2 de setembre del 2012

Perfil Etapa 23 PCMartorell


Després de la parada al Agost avui es reprenia el calendari 2012 del PC Martorell.
Com va sent normal avui molta gent al pabelló, moltes cares conegudes, quasi la totalitat dels components preparats per la sortida, " AVUI SEMBLA UNA MARXA" anem tirant direcció Olesa per la carretera de les Carpes, van tirant el Alfredo y el Latigo fins que es cansen, tothom a roda per que aviat comença la pujada a Vacarisses, el Jordi com a KOMERO major va fins el semafor per pujar la totalitat de la pujada, avui era el seu dia triat per fer aquesta pujada A TOPE.
La resta pujant molt fort fins a dalt i cadascu fent el que pot per seguir la roda del de davant.
La baixada es fa tranquila, es va esperant a la gent que va mès retrasada.
Despres del tram pla de Monistrol, comença la pujada al Aeri,davant es selecte grup d'escapats encapçalats per el Ramon Zapata esperonat en tot moment per el Ziza, la resta per darrera pujant a ritme constant amb David, Cañi, Bucles, Bene i Xavi fent aquest tram amb 12min32seg els de davant amb 12min10 seg, i segon KOM per el Jordi.
Es fa la pujada a Can Fossalba ( bastant dura per cert) i esmorzar a Mas d'en Gall amb unes vistes espectaculars de Montserrat i el Campanar d'Esparreguera.
L' esmorzar barato, només 4 euros per persona, com ens roben a altres llocs.
Sortim cap a Piera amb escapada per el David y el Javi Amaya, al grup perseguidor continuament encapçalat per el Carles Trulles va fent feina, però no pot atrapar als 2 escapats.
Despres de Piera direcció Bedorc amb exibició rodadora de David Cortes y Alberto Gallardo, vaia dos cada dia van millor!!!!
L'ultim escull era El Portell que anant fresc es una "tachuela" però amb la tralla que portem avui es pot fer molt dur.
A dalt han arribat el Ziza i el Domi, enganxats a ultim moment per el ChippoAbel, i darrera a 10 seg Jordi, Alberto, Javi i Xavi Cortes.
Aqui he patit com feia temps que no patia 190ppm al final del port.
Despres ja baixada trànquila cap a Gelida amb la pujada final desde la rotonda de la Autopista, aqui algu ha intentat fer algun KOM mès però les forces ja anaven justes.

Total 105Km 1500mts de desnivell 152ppx 190ppx maxima 29,2Km/h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament