dilluns, 30 de juliol del 2012

CLÀSSICA TORTILLITA

Hola a todos globeros, nuevamente llega AGOSTO y con el la tradicional salida de la “TORTILLITA AL ARCO DE BARA”. Todo aquel que quiera y pueda, está invitado a pasar una mañana divertida rodando por estas carreteras de inigualable belleza.

Para que no nos pille el calor, la salida será a las 7:30h. en la Caixa. Por supuesto que de vuelta a Martorell habrá cerveza fresquita!!!!!!!!!.

3 comentaris:

  1. Sr. Guru. Si voste m'ho permet fare un petit apunt crític a la seva convocatoria "Tortillita".
    Per a que no pugui semblar que estic en contra de res i per deixar clar que això que escric es només una opinió que intenta crear una mica de discussió, polèmica i tocar els collons una mica, veurà que sota la meva responsabilitat i sense consultar al "consejo de ancianos", he donat la maxima categoria que li podem donar a una ruta a la PC MARTORELL a aquesta convocatòria: la he convertit sense permis del consejo en CLÀSSICA!!
    Ja em perdonarà vostè però qualificar la nacional 340 de Tarragona com a: "carreteras de inigualable belleza" (cito tal qual) a mi personalment, i sense voler faltar ni desprestigiar aquesta sortida ja qualificada com a clàssica, em semble una veritable barbaritat.
    Quedi clar que si no puc anar a la clàssica d'estiu, acudiré a la seva convocatoria que, malgrat trobar que el recorregut és aborrit, perillós i gens bonic, sempre és un plaer compartir tortillita amb els compis.
    Amb tot això l'unic que pretenc és tractar de sensibilitzar-lo de cara a que vostè tingui a bé replantejar el recorregut buscant tortillitas per un altre zona per on no ens juguem el coll circulant entre camions que ens adelanten a 120 km/h, no respirem anhidrid carbonic i no puguem ni xerrar degut a que anem tots radera de 2-3 que tiren a 50 km/h (quan no estic al pozo com estic ara, un d'aquestos que tira crec que soc jo).
    Per cert, parlant de coses series: també li sugereixo un canvi de local cervecero i el convido a probar les excelencies del nou local presentat per l'amic Alfredo. Visca la cervecita del bar de l'amic de l'Alfredo que ara mateix no tinc ni idea de com es diu. Es brutal, Vas a fer la cervecita i ja no et cal dinar. Porto dos diumenges estalviant-me el dinar. ;-)
    Un ultim apunt per a que hagi aguantat i hagi lleguit fins aqui: Recordeu dir quelcom d'on coi anem els que volem pujar al Pirineu.

    ResponElimina
  2. Bucles...Es diu LOS CHAVALES, es brutal....Es el un dels millors bars de Martorell. Són del mateix poble que el meu pare.
    També estic d´acord amb tu amb la "belleza" de N340 jajajaja.
    Inojo, tienes que venir un dia tomar una cervecita a los chavales.... eso si que es "belleza" jajjaja. Un saludo a todos.

    ResponElimina
  3. Bucles...Es diu LOS CHAVALES, es brutal....Es el un dels millors bars de Martorell. Són del mateix poble que el meu pare.
    També estic d´acord amb tu amb la "belleza" de N340 jajajaja.
    Inojo, tienes que venir un dia tomar una cervecita a los chavales.... eso si que es "belleza" jajjaja. Un saludo a todos.

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament