dimecres, 5 d’octubre del 2011

ROBA 2011-2012 PC MARTORELL

Ja estem organitzant la comanda de la roba. Donat que es parla molt però la realitat és que els unics que relment mouen el tema son els de sempre, al final s'ha decidit tirar per la via més còmode, raonable i econòmica. Les comandes es faran a BEST. Pel que diu el Gurú, la roba està molt millorada i, como podreu veure, els preus son realment bons. Per a veure el llistat de preus i caracteristiques, cliqueu el següent enllaç: LLISTAT ROBA 2011-2012

En breu podreu pasar per Can Montaña i emprobar-vos la roba. Truqueu-lo abans per si de cas

Com a novetat, s'ha introduit a la col.lecció un nou xaleco



INSTRUCCIONS PER A FER LA COMANDA:

Per fer la comanda, us heu de descarregar el següent document: CLICA AQUI PER DESCARREGAR FORMULARI COMANDA DE ROBA i cumplimentar'ho indicant la roba que voleu demanar. Un cop cumplimentat, haureu de deixar al taller del Capo com a minim la meitat del cost total de la comanda i comprovar que la vostra comanda esta conformada amb el ok al document que es penjarà a la web: COMPROVAR COMANDA En el cas de que no podeu descarregar i cumplimentar el document excel, haureu de fer-me saver al Capo, al Gurú o al Bucles el que voleu i nosaltres us farem la gestió i la comanda.

Ens veiem dissabte!!

7 comentaris:

  1. Tindrem mostres per a saber la talla correctament?

    ResponElimina
  2. Hola Angel, jo vull tota la roba menys la de hivern ok????
    Xavi Cortes

    ResponElimina
  3. Angel, yo quiero una equipación completa verano (maillot y culotte) y una chaqueta de invierno. Mi talla es una S.

    ResponElimina
  4. hola angel te digo lo que queremos la rosy y yo. rosy: 4011 xxs ,2076xs jose:3011 L 2076 L. gracias. la ropa tiene muy buenos precios si la calidad es buena mucho mejor, saludos.

    ResponElimina
  5. jo vull un culotte curt i la xaqueta de mitja temporada. Pero la talla no la se segur, l'any passat el culotte era la L i el maillot la M. Pero si es possible provar-se la roba millor.

    ResponElimina
  6. jo vull un maiot llarg d'entretemps, talla L
    Joan

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament