dissabte, 8 d’octubre del 2011

CLASICA OCTUBRE 2011

CLASICA OCTUBRE 2011

Tant el gran èxit de recorregut , moltes gràcies Angel, cada any et superes, et costarà molt l'any proper millorar aquesta sortida, serà que aquesta zona de Catalunya em té el cor robat i que ès un autèntic paradis per els ciclistes que ès El Priorat, per el proper any propossaria la zona de Horta Sant Joan, zona Coll de Comiols o zona Empordanenca) com el èxit de participació, han estat la denominació comú de la GRAN CLÀSICA DE OCTUBRE 2011, aquest any al voltant de 30 ciclistes de tots nivells i procedències ens han acompanyat, fins i tot hem tingut cotxe escombre jejejeej!!!!!
Lo pitjor el fort vent!!!!!!! Per dir alguna cosa no????????? I una pena no haver pogut fer la Etapa al complert!!!!!!!!!!
A veure si algú s'anima a fer una cronica!!!!!!

GRAFICA POLAR


ESPERANT A LA GRUPETA


EL BUCLES I EL CAÑI


EL XAVI I EL JOSEP MARIA


LA FOTO PREVIA


EL TOBELLA, QUIN CRACK!!!!!!!

8 comentaris:

  1. Malgrat l'incovenient del fort vent que fins i tot en passava pel cap no sortir, sort que després a l'interior es va calmar, la clàssica impresionant no tinc paraules, de lo que m'agradan aquestas sortides amb tota la gent a on si que es respira un ambient de gran germanor Felicitats Angel una vegada més, i a tots també enhorabona de completar un recorregut "exigent".

    ResponElimina
  2. Vull agrair la vostra comprensió i companyarisme que ha hagut durant la sortida. Sabia que no estava en condicions de fer una sortida amb aquests desnivells, poc entreno i masses pizzes Casa Tarradelles però em feia il.lussió conèixer aquelles terres del Priorat. Avui mateix he començat un pla "Special K", per recuperar la forma perduda. Si vull sortir amb vosaltres he de canviar el Xip de cicloturista de "Verano Azul" i entrenar com un cabró. Moltes gràcies i ens veiem el pròxim diumenge.
    Salut
    Marcos "El Pocero"

    ResponElimina
  3. una gran etapa de cicloturismo total,con un bonito rrecorrido y algunas carreteritas ratoneras y espectaculares.y a pesar del viento que estuvo apunto de amargarnos la salida, al final la salvamos sin ningun susto importante que destacar.

    sobre todo reseñar el gran ambiente que ha habido en toda la salida, angel ponte manos a la obra y ve preparando la del año proximo, saludos.

    ResponElimina
  4. vaya otro ziza encubierto el de la flauta este,haber si dejamos de poner seudonimos chorras y poneis el jodio nombre que sepamos quien coño sois¡¡¡

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pels vostres comentaris. La veritat és que la ruta va ser magnifica, tot (malgrat el vent) va sortir rodat i ho vem pasar de conya.
    Veure que la gent va disfrutar m'anima molt per seguir ornganitzant la clàssica. L'any vinent a aquest pas serem 50. hahahaha
    Xavi, ja fa temps que em ronda l'ideia de la zona dels Ports. Tincd disenyada una volta per la zona, brutal i amb veritables encerrones inclosses. El problema és resoldre un tram sense asfaltar que em fa la gitza i no em deixa arrodonir-la. Seguirem estudiant opcions...
    Merci a tots!!!
    He esborrat el comentari amb pseudònim. Ja es va dir en el seu dia que els comentaris havien d'estar identificats.

    ResponElimina
  6. Per cert, la crònica que la faci algu dels que van anar més o menys dins de l'ajo. Estaria molt bé que el Ziza s'animes i, amb el seu punt d'ironia i esponanietat habitual, faci la crònica del que va veure des-de la furgo; ell ho pot explicar tot. Ademés, serà divertit veure com ens retrata a tots. hahahahaha Menudo uno es el Ziza...
    Jo aquest cop no la faré. Ja saveu que el dia de la clàssica estic totalment out i nerviós, preocupat perque tot surti bé, que ningu es perdi i que ningu s'agobii. L'unic que em preocupa aquest dia és que tothom que participa ho pasi bé.

    ResponElimina
  7. Un any mes ha estat molt be "la classica d'octubre". Justo es reconocerlo y felicitar al SEÑOR BUCLES. Ni el viento ha podido con ella. Uno de esos dias raros que quedan para recordar. FELICITATS !!!

    ResponElimina
  8. Bona nit a tots,
    Perdoneu no haver-hi pogut escrire abans pero la feina m'ho ha impedit.
    Primer de tot agrair a l'Abel que em convides per anar-hi. Despres a l' Angel per l' organització, era la primera vegada que anava amb un pelonton tan gran i feia tans kilometres per carretera ,ja que jo vinc de la BTT , i fa molt poc que surto en carretera .
    Donar-vos les gracies a tots per l' acollida entre vosaltres com un mes , sou una colla collonuda. Referent a el recorregut durant tota l' etapa vaig gaudir moltisim ja que no coneixia aquesta zona.
    Espero coincidir amb vosaltres en altres sortides, pero ara estare durant dues setmanes fent el paron de la temporada.
    GRACIES A TOTS FINS LA PROPERA SORTIDA.
    Una abraçada
    Toni

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament