diumenge, 6 de juny del 2010

BUCLECITOS 3er A LA COPA CATALANA D'OLOT

Avui tocaba Olot. Tot i la meteo (plovent només sortir de casa) agafem lo cotxe i cap a la Garrotxa. Arrivem a Olot i, malgrat els nuvols i algun que un altre tró, no plou.

Tindré la sort de poder anar dintre del cotxe de l'equip seguint la cursa. Donen la sortida i enfilem direcció Sta. Pau per unes carreterones secundaries wapisimes, amb una verdor i uns boscos espectaculars. Abans de arribar a Sta Pau girem a l'esquerre i la cursa s'enfila per una pista asfaltada. Aqui comencen a quedar-se corredors, però tot l'equip Linde aguanta les fortes estirades de l'equip Nikis de Terrassa. La pujada, malgrat no ser gaire llarga, ha estat dura i ha fet que la carrera s'estiri i que es seleccioni un pilot d'uns 15 ciclistes davant. Dins d'aquest pilot tenim a 3 ciclistes del Linde, entre ells a en Buclecitos que, de moment, semble que aguanta prou bé. Baixem fins a Castellfiollit de la Roca i enfilem per la carretera que puja per la Vall de Lierca. Un altre port curtet però intens. El grup principal torna a estirar-se i en Buclecitos i un company seu, L'Ivan, perden una mica de pistonada i el grup principal, ara format només per uns 8 ciclistes, s'avança uns metres. Des-de el cotxe animem a en Buclecitos i al seu company Ivan per a que facin un esforç i ajudant-se mutuament agafin al grup principal. Els dos fan una feina tremenda i en un plis tornen a conecatr amb el pilot principal on també està en Sergi del Linde. Arrivem a Castellfollit novament, però ara en pujada. A partir d'aqui tot ja pica amunt fins a aOlot.Queden 10 Km i, de moment, ningu del pilot principal s'atreveix a saltar. Aprofitant la pujada de catellfollit 2 ciclistes del grup principal foten un pal tremendo i marxen sols ja fins a meta. Radera d'ells arriva el grup a l'esprint, on en Buclecitos entra 8é de la general, 3er de la seva categoria i primer del equip Linde.

Una altre gran cursa de l'equip Linde i una altre gran cursa del Sr. Buclecitos que com seguixi així ens posarà les piles a tots el dia que li doni per vindre un dioumenge amb nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament