dilluns, 9 de setembre del 2013

UN PC MARTORELL I UN BISONTE 2on i 3er EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT MARATÓ

Gran cursa dels nostres amics i companys  Ramon i Isra

En els primers quilòmetres, un grup de cinc corredors format per David Lozano, Ismael Ventura, Ramon Sagués, Guillermo Muñoz i Francisco Guerra lideraven la cursa, seguits de prop per Llordella, Israel Núñez i Ricard Calmet. A la meitat de cursa els dos grups s'han ajuntat, deixant enrere a Calmet a més de 40 segons.

A partir d'aquest punt, Lozano ha començat a imprimir un fort ritme que els seus rivals no han pogut seguir. Al quilòmetre 42 ja tenia un avantatge de 1'15 ", i en els següents quilòmetres fins arribar a meta, aquest avantatge no ha fet més que augmentar, i ha creuat la línia d'arribada amb 4 minuts i 45 segons de marge. Lozano es proclamava així Campió de Catalunya de Marató. El segon classificat ha estat Ramon Sagués, seguit d'Israel Núñez a uns escassos 38 segons.

Decidit el podi del Campionat de Catalunya, només faltava determinar qui s'emportaria el liderat del circuit MTB Scott Marathon by BEST. Finalment, ha estat per a Joan Llordella, que amb la sisena posició en la prova d'avui, ha tingut prou per aconseguir ser el campió del circuit.

FELICITATS A TOTS DOS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament