dilluns, 1 de juliol del 2013

CLÀSSICA ESTIU 2013

Ja tenim aquí la gran clàssica d'estiu 2013. Aquest any,  després de la grata experiència de fer part de la ruta amb el company Txupi, farem quelcom similar al que vem fer l'any passat i finalitzant el recorregut en alt. En aquesta ocasió la idea és acabar al magnific paratge de les Bulloses, a peu de l'imponent cim del Carlit (2.921 metres).
Un altre dels grans atractius d'aquesta ruta és que ens adentrarem a les ferestects valls dels pobles de Railleu, Aiguatèbia. Pocs cops he tingut unes sensacions tant increïbles com les que he tingut quan, sortint del Serrat de les Creus, i de cop i volta, com si encontes d'en bici anés en parapent, he visualitzat a vista d'ocell aquestes valls. No tot és magnific i "Kamaku", per sortir d'aquestes valls ens tocarà patir de valent pujant un primera divisió, el Col de la Llose (1.800 metres)
Veureu que falten els últims km d'ascensió al llac de les Bulloses. No se perquè coi el programa no m'ho agafa. Calculo que en total s'hauran de sumar un màxim de 10-15 Km de més.





Bike route 2.208.991 - powered by Www.bikemap.net

3 comentaris:

  1. Bucles jo vindré, però sense preses ehhhh i a disfrutar-la.

    apa ja quedarem

    ResponElimina
  2. El que no tinc clar és si millor canviar la data i ficar-la pel dissabte

    ResponElimina
  3. el dissabte 27 jo no puc que surto de fer nit però pel diumenge cap problema pero també entenc que si es decideix el diumenge per mi no es canviï res...

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament