divendres, 30 de març del 2012

Sortida per La FontCalda i Vall de Cardó

Aquesta es la primera de les rutes que anirém fent els divendres per anar coneixent diferents parts del nostre pais.
La setmana pasada el company Bucles, em va comentar que hi havia una pujada xula i sobretot molt dura, que es feia després de fer un tros de via verda. Va donar la casualitat que parlant amb el Joan Sagués ell la coneixia i cap alla!!!!!
Ens hem reunit a Gelida, el Ivan, el Jose, el Joan i jo i cap a Rasquera, on deixem el cotxe amb la intenció, de fer a la tornada al Balneari de Cardó.
La auténtica atracció del dia era la pujada a la FontCalda i vaja si ho ha estat, 3,5Km al 11% amb màximes del 20% la carretera molt dolenta però totalment ciclable amb bici de carretera, però lo millor ha estat la baixada cap a Gandesa amb unes vistes impresionants!!!
Dinar a Pinell de Brai i despres al arribar a Rasquera cap a Cardó, que amb el calor (27 graus) i els quilometres s´ha fet força dur.

El pròxim divendres anirem a fer ruta per Roda de Ter, per pantà de Sau, Rupit i Falgars, que m´han dit que es tremendo.

Aqui us deixo les dades polar

1 comentari:

  1. Bona ruta, Xavi!. La pujada de la Fontcalda és molt maca i el portet que et porta de Bot fins a Prat de Compte és super maco. És una zona molt maca per combinar BTT i Ctra. Val la pena posar-se unes rodes de 25 amb una mica de dibuix i fer, per exemple, la volta ls Ports pujant el Caro i tornant per on heu tornat vosaltres. També pots creuar els Ports per una pista forestal que et porta de Fredes a Beceite; aquesta opció és brutal. Jo, en el seu dia, vaig fer diver-ses combinacions, alternant pista forestal i asfalt. Tant sol has de posar-te unes rodes mixtes i apa. Qualsevol ho propossa a la penya de puretes. hahahahaha

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament