dimecres, 14 de març del 2012

CLASSIFICACIÓ ETAPES 2012

Ja teniu penjat el pdf amb les classificacions de cada etapa. Donat que aquest any s'ha apuntat molta gent nova a la PC, potser m'he deixat d'apuntar algú o bé m'he confós amb el nom. Si algú troba a faltar el seu nom al llistat que em faci arribar un mail i ràpidament l'afegiré.
Respecte al tema de si les marxes han de puntuar a les classificacions de les sortides oficials de la PC, jo soc partidari de que no puntuï cap excepte les que s'haguin pogut fixar oficialment al calendari. De totes formes, com jo cada cop mano menys (ara ja ni tant sols a la muntanya ja que m'ha tret el lloc en Mc Guiver), intentaré penjar un formulari on tothom pugui votar quina opció li sembla millor. Estaria bé que la votació fos honrada, sense trampes i que no passes el que ha passat en altres ocasions on algun  listillo vota diverses vegades canviant d'ordinador
Salut,
Bucles

6 comentaris:

  1. Jo crec que tenen que puntuar les marxes que es participa amb dorsal, ja que representa al club,i se'l dona a coneixer, per aixo entrenem no? o nomes per sortir els diumenges

    ResponElimina
  2. esta compicado el tema....jeje.puntuar el las marchas ? las carreras? brevets ? con dorsal? sin dorsal? con la ropa de la peña? demasiado control para quien lo tenga que hacer...yo creo que solo deberia puntuar las salidas del calendario y menos follon .

    ResponElimina
  3. Hola,soy el último mindungui agregado al grupo y yo creo que solo deberían puntuar las salidas del calendario.
    Saludos.

    ResponElimina
  4. Blucles, si cada vez hay más peña, hay que hacer las cosas lo más simple y fácil para que no haya malos entendidos, el calendario es para las salidas del pc martorell. Es muy sencillo puntuan las salidas de la peña, pues si no vaya marrón haberiguar donde a estado cada uno el domingo.

    ResponElimina
  5. Lo primer que vull dir és que el collons de Justiciero aquest ja podria donar la cara d'una punyetera vegada. Com vem decidir entre tots, els comentaris no identificats es borrarien. Així ho faré quan acabi d'escriure aquest post.
    L'opinió de tots és molt respectable i puc arribar a entendre que algú vulgui no perdre puntuació cada cop que va a una marxa. Com els estatus originals del club mai han contemplat aquesta opció excepte en algunes marxes concretes i concertades en reunió pels socis i com a hores d'ara no està clar si formem part del club original, si som una escissió o si som el PC MARTORELL ATLÈTIC, crec que la millor forma de sol.lucionar aquest tipus de temes és la que hem posat en practica: una votació.
    Respectaré totalment el que surti de la votació, però si que m'agaradaria donar la meva opinió. Sota el meu punt de vista, el sentit que te crear una classificació de sortides no és un altre que el de intentar que la gent participi en les activitats de la penya i, resultat d'això, el que participi en més ocasions, rebi un premi de lider. Tinc molt clar que rebre un premi de participacions en sortides de la penya quan no s'ha acudit a totes les sortides no te cap sentit. Fa molts anys, quan érem mig bons i alguns ens dedicàvem a córrer o a intentar'ho, molts de nosaltres no veníem perquè teníem alguna cursa. Durant molt de temps, pel que respecte a mi, he corregut marxes i curses de BTT amb la roba de la PC MARTO, la original, i mai, repteixo, mai, se'm va puntuar cap ni una d'aquestes activitats. Això és només pel que respecte a mi, però que jo sapigui, mai es va puntuar al Bene, al Camarero, al Baena, al Leiva, la 'Alfredo, etc quan participaven (alguns fen t'ho molt bé) en activitats extra penya sent socis de la penya i vestits amb la roba de la penya i representat a la penya. Tampoc recordo que s'hagi puntuat mai a en Marc quan fa un parell d'anys va correr, tot i que també portava la roba de la penya, n'era soci i representava a la PC. Tampoc entenc perquè les marxes que fa el Sr Txupi per la seva zona no li puntuen tot i que porta sempre la roba de la PC (la original, que el Sr. Txupi és un clàssic), és soci de la PC i sempre la representa. No se quina diferència hi ha ara entre aquest tipus d'activitats i les marxes que ara segons alguns si que han de puntuar. Perquè aquestes activitats mai han puntuat i les marxes ara si que ho han de fer? Perquè s'ha de incentivar amb un premi a algú que potser ha fet un mogollon de marxes però que potser mai a vingut a cap sortida?
    Un altre dels problemes que es genera, és que el que apunta les sortides, osigui jo, no pot estar fent de control de a veure qui ha anat a un lloc o quin a anat a un altre, de si ha anat inscrit, de si ha anat amb la roba de la penya o no...

    ResponElimina
  6. Crec que està clar, mètode clàssic y sencill, s'apunten les sortides de la penya i únicament les activitats extres reflectides al calendari oficial de cada any, marxa concreta o el que sigui. Qui s'encarrega de apuntar tot això no pot estar indagant i decidint sobre multitud d'aspectes.

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament