dilluns, 12 de març del 2012

Brevet 200 2012

Com a preparació per la Barcelona-Perpinya-Barcelona que es fa enguany es recomanable anar preparant el cos a les llargues distàncies i per aixó m´he presentat al Brevet 200 de Manresa.
El recorregut ha estat el mateix que l'any passat.
Sortida de Manresa amb un petit bucle per la zona de Solsona i Ponts i tornada per el camí rural de Pinos cap a Suria i novament tornada a Manresa.
La tàctica era molt clara, aguantar com fos fins a Clarà amb el grup capdavanter, per després recuperar a la baixada a Sanahuja i anar rodant fins a Manresa.
Increible, ha estat la pujada fins el Coll de Clarà, una carretera rural ple de rampes curtes i explosives, alló semblava una carrera, a la cruilla de carretera erem 60 tios i a dalt crec que no arribavem ni a 15, però bueno el objectiu estava complert.
Despres de uns quilometres de recuperació he aconseguit agafar un ritme de creuer bastant bó fins arribar a Manresa bastant bé.
Ara a per la proxima el 300Km del dia 14 de Abril.

El total ha estat de 206Km en 6h48min 2600 mts de desnivell a un promig de 30,3Km/h i 155 ppm amb una màxima de 184ppm.

4 comentaris:

  1. Cuidado nano. Cada cuerpo es diferente, pero una media de 155 ppm en un distancia tan larga no tiene pinta de ser un esfuerzo menor..., y los esfuerzos son acumlativos

    ResponElimina
  2. Hola Bene, mi media de pulsaciones, no se por que es siempre muy alta y por encima de las 160 en muchas marchas, el año pasado en alguna marcha llegué hasta las 166ppm de media, imaginate 155ppm, para mi es como ir de paseo.
    Y entre semana el desgaste es minimo

    ResponElimina
  3. El verano ya está aquí!dimarts, 13 de març, 2012

    He visto lo de la media de ppm y he pensado lo mismo que tu bene... ir a tu 77%? de media con rampitas antes del coll de Clará que a saber a cuantas irias.. creo que es un buen tute. Pero bueno tu te conocerás mejor.

    ResponElimina
  4. Imaginaros si mi media de pulsaciones fuera mas baja lo que se podria hacer!!!!!

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament