diumenge, 26 de febrer del 2012







Avui per donar la cloenda a la pretemporada 2012 hem decidit fer un reconeixement per la zona per la que transcorre la Marxa de Vilafranca, pujant per Atalaies, Can Ferrer, La Torreta y per la carretera rural del Pontonenc.
Al voltant de 15 ciclistes hem sortit de Martorell i a Aiguaviva el grup s´ha reduit a 5 (David, Alfredo, Javi, Christian i Xavi Cortes) els demés crec que han tornat per Pontons.
Em passat moments molt divertits, alguns dels atacs del senyor Marcos en els repetxos anant cap a Sant Jaume Domenys han fet flipar a mes de un, els que portem molts anys amb la bici hem al.lucinat bastant.
Pujant Atalaies s´ha anat a bon ritme, lo millor com sempre el esmorzar a Santes Creus a la terrassa del bar, despres de esmorzar als ultims 5 Km de Torreta s'ha anat molt fort amb un fort vent de cara.
Lo millor de tot es que ningú dels 5 s´ha escaquejat en cap moment, uns al pla, uns altres a la pujada,anavem fent el que podiem.
Al final 165Km a 28Km/h i 2300 mts de desnivell

3 comentaris:

  1. Os pido disculpas por esos dos ataques freakys. No puede ser que yo solito me vaya al pozo y lo más grave perjudicar al grupo haciendo que me espereis. No volverá a pasar, seguiré en el vagón de cola hasta que no este en forma para adi ayudaros en los relevos

    ResponElimina
  2. Penoso lo de algunos integrantes de la Penya que partían de la Caixa está mañana y por 2 tristes minutos no han esperado al Sr. Moragas ,el cual espera en otro punto de salida por un mal entendido con el Sr. Cañi , ya que todos podíamos compartir recorrido hasta Sant Jaume dels Domenys .
    Hay queda eso " COMPAÑEROS "

    ResponElimina
  3. Collons, comença bé la temporada...

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament