dilluns, 2 de gener del 2012

NOTA MOLT IMPORTANT DE CARA A LA TEMPORADA 2012

Es recorda a tots aquells amics i simpatitzants de la nostra penya que no sòn socis de la PC MARTORELL que les activitats i sortides s'organitzen pensant en els socis de la penya. Per evitar aglomeracions tant a la carretera com a l'hora de l'esmorzar seria aconsellable i recomenable que tot aquell que vulgui participar de forma regular a les activitats de la PC es faci soci.


Firma: "Consejo de ancianos" grup A PC MARTORELL

ya podeis pasar por el capo a recoger la ropa.

15 comentaris:

  1. si lo que digas. Como si la carretera fuera tuya.
    feliz año

    ResponElimina
  2. La norma d'aquest blog és treure tots els missatges que no estiguin firmats donat que fer comentaris sense identificar-se es va creure que no era correcte. No ho he fet, per a poder respondre al teu comentari.
    Dit això i parlant en nom meu, que soc el que ha publicat la nota, osigui l'aludit, et diré que tens raó, la ctra. no és meva. Mai ho he pretés, només em faltaria això. Al igual que estic segur que no ho preten cap membre d'aquest club. El que si que pretenem, i ja fa temps que s'esta debatint, és evitar que les sortides de diumenge s'acavin convertint en curses o en espais on venir a demostrar alguna cosa. En aquest sentit, et recordaré o et diré per si no ho saps ja que no tinc ni ideia de qui ets, que mai se li ha dit a ningu que no vingui o no surti amb nosaltres, que vagi a esmorzar a una altre lloc o que no circuli per la mateixa ctra. per la qual circulem nosaltres. El que no és normal, és molt perillós i trenca el funcionament que fins ara tenia aquesta penya és que un diumenge es juntin 30 ciclistes per fer la sortida. Crec, i així ho veu el "consejo de ancianos" i no només jo, que s'ha de posar algun tipus d'ordre en aquest sentit i una de les formes de posar ordre malauradament és creant algun tipus de norma o, en aquest cas, sugerència (mai ha sortit la paraula obligació) de que la gent que vulgui unir-se a les nostres sortides acavi formant part del nostre club. Això no es algo inventat per la PC MARTORELL, totes les penyes tenen unes normes o pautas de convivència i aqui, a la nostra PC, l'unic que es preten és això, convivir de la millor forma posible, formar part d'un grup i sentir-se identificat amb els seus colors, etc etc

    ResponElimina
  3. Això és parlar per parlar perquè em dóna el mateix el que opini el teu consell d'ancians, però em resulta una mica demagog.
    Doncs que passaria si s'apuntessin 30 persones, deixaria de ser menys perillós pel fet de pagar una quota. serien justificats els pals les carreres les aglomeracions en els dinars.
    Crec que seria més correcte dir xavals aquest club té tiron i cada vegada ens uneix més ciclistes anem a treure partit, fent roba per a nous afiliats activitats ja més quan vingui algun nou que no sigui un pro. no ho anem a deixar tirat a la primera de canvi.

    ResponElimina
  4. Estic totalment d'acord amb l'Anonim que s'ha de donar tiron als nou xavals que vulguin vindre amb la penya, pero els Estatuts de la Penya Ciclista Martorell diuen clarament que per formar part, s'ha de liquidar la quota de soci, aprobada en la reunio extraordinaria de cada principi de temporada i portar la roba del club identificativa. Es pot consultar al Local social tots els dilluns de 19-21 h.
    La carretera es de tots, pero de la Penya Ciclista Martorell nomes els que acepten les seves normatives.
    Salut i pedals
    Secre (Josep Moragas Roig)

    ResponElimina
  5. para el anonimo: mira tio lo primero que tienes que hacer para hacer un comentario es dejar constancia de quien coño eres, o es que tienes algo con nosotros ¡¡ aunque seguro que por lo que dices ya te conocemos hablas con algo de resentimiento¡¡
    y lo segundo es que estoy de acuerdo con el comunicado del bucles que yo tambien he firmado y si aquien no le guste que se quede en casita o salga solo.

    angel borra los comentarios que no esten firmados que ya quedo claro¡¡

    ResponElimina
  6. Creu que hi ha una tercera opció que cadascú faci el que vulgui. Potser aquesta
    aquesta la més democràtica. Només faltaria que em digerir teu el que hem de fer, ara elimina el meu comentari.

    Una abraçada i feliç any
    sin acritud

    ResponElimina
  7. A la persona que se expresa como anónimo: tus opiniones son absolutamente respetables, pero al obstinarte en hacerlo como anónimo tú mismo te desacreditas, no alcanzo a entender cual es la razón para no identificarte, de esa manera es imposible que tu opinión encuentre apoyos. Esa es la primera norma de sentido común que no necesita estar escrita en ningún estatuto. Por lo demás estoy totalmente de acuerdo con lo expresado por bucles, cañi, pep,...

    ResponElimina
  8. La carretera es cierto que es de todos, y no me imagino a nadie de la penya hechando a cualquier aficionado a este deporte del grupo. Dicho esto, lo que tiene que estar claro es que las pautas a seguir dentro del grupo son las que decidan los socios y no cualquier invitado. Feliz año a todos.

    ResponElimina
  9. Tot i que la meva avia, una dona molt sàvia, sempre m'havia dit que "a palabras necias, oídos sordos", no he esborrat encara els comentaris d'aquest individuo perquè m'ha semblat que el tema que tocava s'havia de respondre. Semble mentida que sempre tingui que haver-hi paios als que els hi agrada donar la nota, crear mal rollo i desacreditar pel sol fet de desacreditar.
    Sr. oculto: estem parlant d'intentar organitzar un club, estem parlant d'intentar que les sortides siguin més segures i llòguiques, estem intentant fer el possible per no tenir que estar 2 hores esperant l'esmorzar, estem intentant que la gent nova que vingui amb nosaltres es vinculi i participi de les nostres activitats, estem intentant donar una nova empenta al nostre esport donant la benvinguda a gent jove, estem intentant fer i hem fet roba, estem intentant promocionar el club.... En definitiva, estem intentant fer el que fan la gran majoria de clubs i organitzacions, ja siguin de ciclistes, de jocs de taula o de boley platja. No hem inventat res que no estigui ja inventat i que practicament tots el clubs i organitzacions del mon intentant seguir. Segurament no ho farem tot bé i en moltes cosses la cagarem, però t'asseguro que estem ben lluny de voler que la nostra colla sigui un club privat i acotat.
    Donat que et negues a donar la cara i desconec si has sortit o surts amb nosaltres habitualment i no t'ho puc dir personalment i atrevint-me a parlar en nom de tots els que formem la PC MARTORELL, et diré una cosa a través d'aquest mitjà: buscat una altre colla per sortir! La majoria dels que formem la penya pensem que aquestes formes no son benvingudes a la PC MARTORELL. Buscat una altra gent que et permeti, repetint una mica el que he dit abans, no estar vinculat a cap club, una colla en la que cadascú porti la roba que li doni la gana, una colla en el que l'unic objectiu del dia sigui tocar el collons i fotre la xuleria en algun repetjó, una colla en la que hagis de parar a reparar la punxada o l'avaria d'algu que no coneixes de rés i que asobre no porta recanvi, una colla en la que et ve gent que no està preparada físicament i que després has de rescatar, una colla a la que li agradi estar-se 2-3 hores esperant un bocata al bar, una colla de més de 30 paios circulant per carreteres obertes al tràfic... Company ocult, l'unic que volem és organitzar i millorar en lo possible la PC MARTORELL i per això esta clar que ens cal l'opinió de tothom i ens cal parlar-ho. El grup ho ha anat parlant durant tot l'any 2011 i és per això que, veient que practicament tothom estava d'acord amb aquestes tesis, els membres més antics de la PC ("Consejo de ancianos") hem pres la decisió de començar a posar en practica lo debatut durant l'any. En aquest sentit, i com diu l'amic Bene, la teva opinió seria molt respectable i estic segur que seria escoltada per tots si donessis la cara. Et recomano també, com diu l'amic Pep, llegir-te els estatuts del nostre club que figuren a les pàgines del calendari anual.
    Igualment sense acritud, bon any per a tu també.

    ResponElimina
  10. CREO QUE NO HAY NADA MAS QUE DECIR.
    SOLO QUE ESTOY TOTALMENTE DE ACUERDO CON MIS COMPAÑEROS .

    ResponElimina
  11. Está bastante clara y se entiende perfectamente la nota para el año que viene y venideros para los que NO SON SOCIOS de la Penya Ciclista de Martorell. Feliz temporada 2012.

    ResponElimina
  12. Yo pasaré el lunes por la tarde a recoger la ropa, y de paso me apunto, ya que soy de nueva incorporación. Por mi que no sea el que ponga en cuestión esta norma de sentido común.
    Feliz año a todos.
    Jose

    ResponElimina
  13. Subscribo todo lo dicho por los miembros de la penya. Las normas son las normas. Hoy he ido a por la ropa y el lunes doy mis datos para pagar mi clausula de rescicion (me la pago yo porque ahora mismo nadie da un duro x mi jeje) para formar parte de la penya.
    Bon any

    ResponElimina
  14. Totalment d'acord amb el CONSEJO DE CRACKS de la penya!!! No hace falta decir nada más!!!!

    ResponElimina
  15. Hola soy Valderas y pienso que este señor oculto es un invento de alguien. No es posible que una persona se empecine
    en venir con nosotros y no quiera aceptar lo que todos decidamos. Debe ser una broma. La carretera es de todos pero yo me relaciono con quién me apetece y porque se hace querer. Si es cierto que existe ese anónimo, le diría que comparta y respete a las personas que forman esta Penya. Yo las admiro y la verdad, no cuesta tanto formar parte de un grupo, es hasta reconfortante, pruébalo campeón,a lo mejor te gusta.Si salimos 30 nos ayudaremos,iremos a almorzar a 2 bares y luego quedaremos, nos organizaremos antes de salir el Domingo.

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament