diumenge, 19 de juny del 2011

Quebrantahuesos 2011 PC Martorell

Felicitats a tots els nostres companys del PC Martorell!!!!!
Especialment al Manel Moriana que per fi ha aconseguit el seu repte personal de baixar de 7 hores
A Josep Maria que la va fer sense dormir marxant d'Esparreguera a les 2 del matí
Al Javi Amaya a la seva primera QH en serio i fregant les 7 hores
Al Cañi i Josep Moragas i al Bene per la seva dedicació i cada any superant-se a si mateixos
Al David Cortes per fer un gran temps per ser el seu primer any llàstima perquè de ben segur hagués baixat de 7 hores.
La pròxima La Marmotte, res a veure amb lo de ahir, els que hi hagueu anat ja sabeu com ès i els que no ja sabreu que és un infern!!!!!!!!!

Resultats

10 comentaris:

  1. Moltes vegades no veiem mes enllà del temps però realment n'hi prou amb finalitzar amb dignitat un esdeveniment d'aquests.Felicitats a tos els que heu participat!

    ResponElimina
  2. I tant que si Marc, no només es el resultat, sino lo que disfrutas fent alló que mès ens agrada, i hi ha anys mès bons on es pot anar mès ràpid i d'altres que fas el que es pot.
    Moltes gracies!!

    ResponElimina
  3. Solo quería dejar constancia del gran tiempo que ha realizado el Sr. Carlos Moriana , alias el Triana con 5h.56m.51 . Lo podeís comprobar el la web oficial de la QH-2011.
    Y por último felicitar al Sr, Marc por sus sabias palabras .

    ResponElimina
  4. Felicitats a tots, per el que fa a mi vaig agafar la pitjor pajara que he tingut en la meva vida, tete molt pitjor que la del palieres que ja saps.
    No sembla dura pero si no controlas pasa factura, tenia que haber escoltar al moragas quan m'ho va dir pujant el portalet.
    Ara a per la marmotte.
    .

    ResponElimina
  5. Ya me he dado cuenta del gran tiempo del Moriana jejeje, a quien le dejo el dorsal?????Que buena faena que hizo el tio, pero me pregunto como pudo subir el portalet en coche hasta bubal????

    ResponElimina
  6. Savies paraules Marc, ni som professionals ni pretenem ser-ho, m'oblidava sel senyor Baena, tot el seu gran estat de forma va decidir ajudar al senyor Manolo Moriana a cumplir el seu desig.
    Això es ser un gran company!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  7. Enhorabona a tots, lo més important es acabar i que no passi res i sobretot el haver gaudit d'un bon dia de ciclisme, ems veiem a la marmotte, almenys a la sortida.

    ResponElimina
  8. Felicidades a todos y en especial al Señor Carlos Moriana, ahi que saber poner el chip en buen recaudo...

    ResponElimina
  9. Heu oblidat esmentar l'amic Oscar. El seu gran estat de forma i perseverància sumat als: entrenaments qualitat Bucles + les rutes "Txupi Globulo Rojo" + els savis consells del Gran Gurú, (després de 2 cervesses) durant el trajecte de tornada Marto-St Andreu + alguna sortideta desnivell intens i ritmo Bisonte pel Montseny amb la BTT, han provocat que l'Oscar faci un super temps de tant sols 6,19 a la QH. Marc i Látigo: ja veieu, us porto feineta. Cizañero: Ya ves que he buscado un buen discípulo para hacer frente a los Colombianos. Ojito con los discípulos del Bucles. jajajajaja
    MOLTES FELICITATS ALS GRANS TEMPS QUE HEU FET TOTS!!

    ResponElimina
  10. Sr. Bucles veo interesante sus salidas con la mb ( De echo ya las conozco y apuntan buenas maneras para la puesta a punto ) . Creo que me tendré que apuntar para mejorar mi rendimiento , también traeré algún que otro Colombiano para ponerlo a punto .

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament