dilluns, 2 de maig del 2011

BUCLECITOS TORNA A LA COMPETICIÓ

Després d'una greu lesió de la qual quasi crec que tots estaveu al cas, ahir diumenge, després de 5 durs mesos de recuperació i rehabilitació, en Buclecitos va retornar a la competició participant en la primera proba de la Copa Catalana de carretera. L'objectiu: retrobar-se amb l'ambient de la competició, probar sobretot el genoll que encara esta una mica resentit i anar agafant confiança. 

El circuit tot i ser molt curt i bastant perillós i sinuós, era perfecte per al retorn a la competició d'en Buclecitos degut al seu poc desnivell (tot pla). Malgrat això i tot i que les instruccions del director de l'equip i les meves com a pare eren les de no forçar gens i córrer anant veient-les venir, al final en Buclecitos es va anar sentint bé i va demostrar un cop més les seves grans armes: el terrible ritme que imposa rodant . Tot anava sobre rodes (mai millor dit) fins que, a mitja cursa, el genoll es va ressentir amb una forta punxada. Afortunadament,  baixant el ritme i amagant-se dintre del pilot que comandava la cursa, la molèstia es va moderar i li va permetre finalitzar. Al final el genoll va quedar  bastant inflamat, però l'amabilitat i profesionalitat dels serveis mèdics de cursa van fer que tots quedés en quasi res. Li van tractar la inflamació amb un esprai miraculós embolicant el genoll amb gel i amb un anti inflamatori. Afortunadament, per la tarda el genoll d'en Buclecitos estava força bé.

 La cursa era per punts per lo que  les opcions pasavem de ple pels especialistes en l'esprint. En aquest sentit, L'Ivan Badia, gran especialista de l'equip esprintant, va demostrar un cop més que te pocs rivals al pilot Cadet Català i va puntuar varies vegades. La resta de l'equip molt bé tot i ser un circuit que no ens anava massa bé degut a la seva poca duresa i a que l'equip rival te un numerós equip amb grans especialistes a l'esprint i en circuits sinuosos i de poca exigència física.

Vàrem poder veure també la cursa dels Veterans, on participaven els nostres col.legues Madrigal, Santi, Agüero, Pedro, etc. 
Els companys Madrigal i Agüero (3er classificat final) van fer una gran cursa individual. Tot i això,  l'equip com a tal i sota el meu punt de vista, va fer una nefasta cursa. Tal i com va anar la cursa,  penso que amb una bona labor d'equip la victòria podria haver estat fàcilment d'en Agüero o d'en Madrigal; ambdós és van mostrar fortissims durant tota la cursa. Però malauradament, el poc esperit d'equip, el desordre, l'individualisme i la nul.la entesa entre els membres de l'equip va fer que al final ni en Agüero ni en Madrigal poguessin optar a una molt possible victòria final. Això si, vem gaudir de la machada impresionant de super classe que es va marcar en Madrigal durant gran part de la cursa intentant atrapar als dos fugats ell solet (li va anar de poc). 

Al contrari dels veterans, els nostres cadets van donar exemple i, malgrat l'inexperiència, van treballar força bé en equip i van ajudar tot el que van poder per a que l'Aleix (fortissim de forma aquesta temporada) intentés disputar la cursa i l'Ivan pogués entrar a disputar els esprints. Aquest nois cada cop milloren més el concepte d'equip i ja comencen a tenir clar quin és el rol de cadascú dins de l'equip. Malgrat que no tenim un equip massa numerós,  crec que podem estar contents de tenir un equip molt complert en cadascuna de les disciplines.  Amb aquest equip podem entrar amb garanties a disputar tot tipus de curses, sobretot les que ofereixin duresa en el seu recorregut. Tenim els 2 super classe Marc i Aleix, letals quan la carretera s'inclina; tenim a  l'Ivan, que esprintant te pocs rivals; tenim a l'Oscar, que tot i ser de primer any apunta moltes ganes, esperit de sacrifici i bones formes i tenim a l'Adrià que apunta a ser el nostre particular Fabian Cancelara i que te pocs rivals quan es tracta de tirar del pilot  (el seu estil  em recorda molt a l'estil del gran Madrigal).

En resum, crec que va ser una molt bona cursa pel renombrat  equip d'en Buclecitos: "Sant Boi Gallastegui". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament