diumenge, 1 de maig del 2011

Brevet 300 2011

Dissabte 29 de Abril 2011, sòn les 4 del matí i sona el despertador, 6 llesques de pa integral amb xocolata, pujar la bicicleta al cotxe i cap a Esparreguera a buscar al meu germà.
Recullo al David i cap a Manresa, a la arribada hi ha molts breveteros, però molts dels que van anar al BREVET 200 a fer carreres ja o hi eren, els hi feia por la distàcia?????Agafem el carnet de ruta i a les 6 sortida direcció Alt de Maians, pujem per la carretera vella i encara és de nit, pujem molt fort amb un grup de ues 20 unitats, encara fa una mica de fred, sobretot als dits de la ma però mica en mica ja surt el solet, anem cap a La LLacuna per el coll de Mata i despres cap a Pla de Santa Maria, el ritme es constat, tot el rato entre 30 i 40Km/h, arribem a Poblet i comença el Coll de Prades, la gent s´ho pren en calma mentres el David, jo i un convidat de pedre aném pujant a un ritme bastant fortet.
Coronem tots 3 i a Prades fem una paradeta per segellar i pendre uns croissants de xocolata i ua coca cola.
Ara agafem la carretera que ens porta cap a Coll d'Albarca i Ulldemolins, amb un puja baixa, constant, despres de Vinaixa agafem la nacional direcció Montblanc i despres de una pujada que ens deixa rebentats girem a la dreta cap a Tarres i La espluga Calba, la carretera te constats repetxos del 10%, una auténtica tortura.
Arribem a Maldà i agafem la carretera cap a Tàrrega, al sortir agafem la variant de la N-2, ara apreto fort per marxar amb el David cap a Manresa, però al arribar a Cervera el David trenca un radi de la roda i em de parar, pensant la solució decidim trucar a la meva mare i que ens porti una roda nova.
Mentrestant fem un bon dinar a un restaurant per recuperar forçes on em d'arribar caminant aproximadament 2 quilometres, despres de 2 hores i mitja parats conseguim canviar la roda i tirem cap a Manresa pujant per La Panadella, Calaf i baixada amb un vent de cara increible i insoportable cap a Manresa. La velocitat mitja d'aquests 70Km a estat de 33Km/h i 1000 mts de desnivell.
El total ha estat de 310Km 30,5Km/h i 4000 mts de desnivell i amb sensacions molt bones sensacions.

7 comentaris:

  1. Enhorabona Xavi a tots dos, tú si que ets el puto amo jeje aquest any no hi ha ningú que et faci ombra, brutal¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. Que va!!!!!Ahir vaig notar que anava molt bé, espero mantenir l estat de forma fins la Marmotte, i lo millor de tot vaig disfrutar moltissim, vossaltres si que sou unes màquines!!!!Aniràs a la Montsec Ares????

    ResponElimina
  3. felicidades xavi y david,buen tute os habeis metido en las piernas, nosotros hoy ni la mitad¡¡¡ pero tambien ha sido un buen entreno.

    ResponElimina
  4. ufff, jo vaig patir molt sobretot els últims 70 kms, ja amb la moral per terra per culpa de la roda i la parada de dues hores, però finalment orgullós de acabar.
    El Xavi es un maquina.

    ResponElimina
  5. Tu si que ets un màquina, aguantant el ritme que vaig fotre fins Manresa, cada vegada aniràs agafant mès força i mès experiència per els Brevets, ara a per el 400Km!!!!!!!!

    ResponElimina
  6. Mucho peloteo veig per aqui. Ja sembleu el Gran Gurú, que tot lo dia et va fent la pilota per pujar-se a la butxaca del maiot per després estocar-te o recollirte i ficarte dins del seu sac de "despojos humanos tiraos en el Portalet". jajajajajajaja

    ResponElimina
  7. que vols que digui del meu tete, tibant gran part de la brevet.
    Angel t'esperavem i no vas venir, a veure si vens a la de 400kms

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament