dilluns, 18 d’abril del 2011

RUTES DEL MONTSENY 2011


Ahir diumenge a Granollers com a representació de la PCM inscrits ens trobem el Xavi Cortes i Jordi Camarero, sense dorsal Josep Maria, Pasqui i molts cracks de la zona, no es corria cap cursa i alla hi havia gent com el Isra, Magin, Montse, Albert, el MAN (3er a la curta), Jaume Morales, gent del Caja Rural...




De sortida la organització va possar el cotxe neutralitzant la marxa a no més de 50 km/h i ralentizant la passada per les ciutats, això va provocar moltes frenades i una mica d'estres. Tots tres anaven junts i a prop del cap de cursa, i poc abans de començar la pujada en una d'aquestes frenades a mi s'em surt la cadena, merda, peu a terra i en uns segons veus com et passa hasta l'apuntador... Començo aixi la pujada al Montseny a tot lo que dona el motor i adelantan força gent, en els primers kilometres trobo al Josep Maria que ja ha possat la seva marxeta, mes endevant al Paski i al MAN, i a mitja pujada al Xavi, marquem tots dos un ritme amb el que anem adelantant molta gent fins que a uns 6 km del final trobem un grupet de 10-12 que tirem molt fort, el Xavi no s'ho pensa i els agafa amb una bona apretada, jo estic molt fatigat i em quedo a uns 50 metres regulant fins que finalment entro al grup quan quedava molt poquet per coronar.



El grup camina molt i es baixa molt ràpid, al final ens ajuntem unes 20 unitats i baixant una caiguda provoca un tall, jo anava millor colocat que el Xavi i aconsegueixo entrar de nou, ell ademés ha patit una sortida de cadena i ja no torna a entrar.



Desde d'aqui fins al final jo aguanto aquesta grupeta sense problemes, es tira amb força pero vaig comode, només als kilometres finals del Collformic em despenjo uns segons pero torno a entrar en la baixada amb facilitat.


Al final jo acabo el 23 en 05:25 a 31,37 de mitja i el Xavi el 44 en 05:35 a 30,39.

Els primers l'han fet en 05:06 això es un altre nivell!!!


Si algú s'anima la següent segurament sera la dels RACONS DE LA CONCA el 1 de Maig, una ruta molt guapa i ben organitzada.


Dades Polar:




5 comentaris:

  1. Bona marxa coleguitas, al final tinc festa el dia 1. Segurament vagi a Racons de la conca, ja parlem. Ens veiem aquest dies entrenant x aqui.

    ResponElimina
  2. Com ho tenim per fer dimarts a les 10 a la Caixa ??

    ResponElimina
  3. Enhorabona Jordi per tots, ja sabía que estàs molt fort, ho vem comprovar a les atlaies i la llacuna jejeje.

    Moltes felicitats.

    PD: El capo i jo anem a la pallaressa 30 de abril.

    ResponElimina
  4. Molta sort Mingo per la pallaressa, jo preferixo quedar-me mes a prop i fer la dels Racons.
    T'he possat el VAM del Montseny, ja posaras els de la pallaressa k vosaltres esteu fent uns entrenos molt bons per la marmotte i esteu molt forts també.
    Ens veiem un dissabte d'aquests !!!

    ResponElimina
  5. Joer Jordi!! Tas que te sales!!! On entrenes i amb qui????

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament