dimecres, 2 de març del 2011

PROPOSTA NOVETAT 2011

Per a fer la cosa encara més divertida, per si algu encara no ha tingut prou divertimento amb les polèmiques dels ultims dies i per fotre encara més presió a alguns. Proposo puntuar els colls importants. Cada sortida algu s'haurà d'encarregar d'anotar la gent que ha sortit i la posició d'arribada dalt dels colls (com a minim els 5 primers).
Deixo oberta la proposta i espero a dilluns per si de cas a la majoria no li sembla bé i al final decidim millor no fer-ho. Estaria bé que cadascu dones la seva opinió a través del xat o bé a través dels comentaris.

Podeu veure com han quedat les tables de classificacions clicant l'enllaç que hi ha a l'inici de la pàgina a mà dreta: CLASSIFICACIONS...
Aquestes tables de classificació, s'actualitzaran cada diumenge tarda o dilluns mati

Espero us agradi la proposta

14 comentaris:

  1. A mi no em sembla gaire bè, però es la meva opinió.

    Uy si jo ja no surt ni a la llista, de moment a la meva llicència que la acabo de mirar per si de cas em posa PC MARTORELL que no sé si té res a veure.

    Salut.

    ResponElimina
  2. Mingo!!
    Sorry. ja ho tens arreglat

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada la idea, però pot ser una guerra constant, nomes contaran els colls?, i la gent que fa la feina bruta al pla, potser ara tots es resguardaran i fotran el ganivet a la muntanya.
    Pot ser divertit.

    ResponElimina
  4. Ho sento Àngel, però de molt bon rotllo t'ho haig de dir.

    Mira de hacer otro grupo de estadísticas. Cuantos grupos habían antes de la propuesta, y la variación porcentual que hay después de la misma...

    Hay mate, aquí hay tomate...!!

    ResponElimina
  5. La meva opinió és contrària a aquesta iniciativa, ja ho he viscut fa molts anys a Piera, i penso que encara farà més difícil la convivència en un grup gran i divers. De fet, suposo que la majoria de grups ciclistes, a les pujades més o menys importants és mesuren les forces de cadascun, si ademés li donem formalitat pot fer les sortides irrespirables.

    Com a sistemàtica jo estic en contra. Otra cosa, sería que en alguna sortida significativa, en alguna pujada també rellevant es fés i fins i tot es posès al calendari, podrien estar parlant d'un número reduit de pujades que comptessin, no sé, p.e. entre 4 i 6 sortides a l'any, que podrien ser entre 6 i 10 pujades puntuables.

    En tot cas, alguna cosa, que no canviï massa el que venim fent.

    ResponElimina
  6. nunca nada sera igual, se ha abierto la caja de los truenos, PUMMMMM

    ResponElimina
  7. Recordad que no se admiten comentarios anónimos y que por eso he borrado una de los comentarios

    ResponElimina
  8. Com que ara mateix uns surten a les 8:00, uns altres a les 8:30, uns a les 9:00, uns paren i uns altre no el mes indeicat es possar una makina per fitxar el tiket a la sortida i una altre a l'arribada. GASSSSSSSSSSS

    ResponElimina
  9. Bona ideia Marc!!! jajajajajaja

    Lleguint certs comentaris, dona la sensació que sigui obligat tirar.
    Hi ha gent que no pot tirar, que desafaortunadament no te temps d'entrenar, que no te les condicions adequades, que prou feina te per anar a roda, que no en sap o, inclus, que no li dona la gana. Jo no veig quin és el problema ja que, que jo sapigui, tots tenim l'opció de fer lo mateix i amagar-nos mentre tira un altre. Diferent seria que aquests que tiren, tinguesin prohibit amagarse, cosa que crec que no pasa (si més no a mi ningu m'ho ha prohibit mai). Jo crec, fent un exercici de sinceritat, que els que pel que sigui (condicions, entreno, etc) tenim la posibilitat de tirar en algun moment de la temporada, no només ho fem amb l'esperit de la generositat i l'altruis-me. Una bona part del que ens mou a tirar és l'ego, el fet de demostrar que estem forts, de la mateixa forma que altres ho intentan demostrar a la pujada, en un esprint o baixant com a bojos. Aquest esport és així; no només has d'estar fort, quasi més important que estar fort és ser el més llest i espabilat ¿eh,jefe del cartel colombiano ;-)? jajajaja

    L'Abel te tota la raó. Segurament, si anesim a un ritme més suau, tothom pasaria al relleu i aconseguiriem les mateixes mitjes. Pero bueno, aquesta peña es asín i mola...

    La proposta de puntuació de ports la vaig fer per aprofitar la plantilla que havia fet per la classificació de les etapes i per aprofitar que el debat estaba interesant i el blog, per fi, tenia una mica de marxeta, discusió, debat... Esta clar que és quelcom que hem de parlar, discutir i decidir si val la pena fer.

    ResponElimina
  10. Àngel puja del pou que t'estàs embolicant...

    ResponElimina
  11. Podríamos dar un premio al que llegue antes al restaurante, que os parece?

    El sprint final también tiene sus incondicionales.

    ResponElimina
  12. Estoy total mente de cuerdo con bene ,marcar algunas etapas en los puertos y algún repechoncito para los que no estamos tan fuertes tipo gasolinera vilafranca,pero en todas las salidas seria demasiado marron.si no competimos y ya nos picamos con quien tira y quien deja de tirar sin ningún objetivo no quiero ni pensar que pasara todos los domingos…..de todos modos yo me apunto al carro de lo que sea……je je.

    ResponElimina
  13. Osti Lluis, tens raó. Això d'estar tancat a la ofi i de no tenir masa curro fa que tingui masa temps per no-pensar i afecta les poques neurones sanes que em queden. Tranquils companys, la setmana vinent torno a la meua rutina de viatges i, minim una setmana, us deixaré de donar per sac amb propostes extranyes.
    jajajajajaja

    ResponElimina
  14. De veritat que m'alegro que tornis a les rutines laborals. T'anirà bé.

    I a nosaltres també. JAJAJAJAJAJAJA

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament