dissabte, 5 de març del 2011

LA GRAN TRIALERA DE LA SERRA DE L'OBAC.

L'amic Bene, apart de ser de poble i de coneixer tots els secrets de la vida de rural i de camp com ningu, ultimament  s'esta revelant com a un autentic rastreador. Combinant les millors tècniques de "rastreo rural" apresses dels seus avanpaçats amb les noves tecnologies, de les quals s'ha fet un gran fan, el paio no em deixa de sorprendre cada finde amb una nova ruta plena de senders i, perque no dir-ho, d'alguna encigalada que millor no explicar (recordem, sobretot el Juvenil: sortir d'un bosc plens de punxes  i apareixer en una fàbrica de ciment, ficar-se per rieres inexpugnables, etc).

Avui hem sortit d'Olesa i ràpidament ens hem enfilat en direcció a la Serra de les Espases i Sant Salvador. Un cop dalt de la serra hem iniciat el primer dels dencens per sender trialero. Ràpidamament, després de gaudir d'una divertida baixada ens hem plantat a peu de Vaquerises i, des-de aqui i ara per pista, hem iniciat la llarga i durilla pujada al Coll de l'Obac. Un cop arribats al Coll i després de pasar pel costat de la Casa nova de l'Obac i de dubtar de si parar a fer una mosegada, ja ens hem endinsat en la maravella paisatgistica de la Serra de l'Obac i Sant lorenç del Munt. A partit d'aquest punt ens hem ficat dins d'un sender que, al principi carenant la muntanya i després en forta baixada, ens ha portat, durant 15 Km, per unes trialeres faciletes però amb algun tram exposat, a Castellbell i el Vilar.

Arrivem  a Castellvell amb 40 Km. Fem fet una petita parada tècnica de 15 minuts per repondre forces i gaudir d'uns altres tipus de paisatges que jo, desafortunadament  m'hi perdut ( y hasta aquí puedo leer), i seguim ruta, ara pel costat del riu Llobregat. Fem l'ultima enfilada pel sender que ens va ensenyar l'amic Cañi que voreja per radera de l'Aeri i que, deu ser pel nom, és molt aeri i on una petita relliscada pots ser fatal. Aquest tram és molt xulo i no te gaira dificultat tècnica, però el fet de que va vorejan un barranc li dona cert grau de perillositat i s'ha de parar atenció. Després d'un petit ensurt del Bene que afortunadament, malgrat la espectacularitat, no ha tingut cap consequència, coronem el coll que hi ha just a sota de St. Salvador de les Espases i, ja en baixada, ens dirigim a la ctra i, per aquesta, a Olesa. Total uns 60 Km de molt bona companyia, paisatge brutal i... RITMO BISONTE!!!, que avui estrenaba la nova roba de l'equip!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament