dimarts, 23 de novembre del 2010

CONSULTA

Estic pensant en millorar la web i fer alguna cosa amb cara i ullls. Llògicament això suposaria comprar un domini propi i generaria uns  gastos en concepte de posicionament en buscardors, etc. Calculo que serien uns gastos que no pasarien d'uns 100 Euros l'any (m'ho tinc que mirar bé).

Per un altre cantó, com estariem parlant d'una we amb cara i ulls, em caldria la vostra col.laboració per omplir-la de continguts.

Prego em doneu la vostra opinió al respecte i, a l'apartat de comentaris responeu les següents preguntes:

Us agrada el plantejament inicial?
Us semblaria bé pagar uns 4-5 Euros any en concepte de web PC MARTORELL?
Us semblaria bé que, entre les diferentes seccions de la pàgina (noticies, events, curses, etc) en Santi disposes d'un que fos botiga virtual?

M'agradaria també que, via mail, m'enviesiu les vostres sugerencies i/o ideies en aquest sentit

Espero els vostres mails i la resposta a les preguntes dins dels comentaris d'aquest post

Salut a tots!!

11 comentaris:

  1. a mi la web ya me esta bien asi, pero siempre me amoldo a lo que diga la malloria, pero te doy un consejo,cuando se trata de dinero aunque sea una miseria, mejor no te compliques la vida, luego hay malos rollos, saludos.

    ResponElimina
  2. Conmigo puedes contar para lo que propones, sin ningún tipo de reserva. Por otra parte la oponión de Cañi creo que has de tenerla en cuenta. Saludos.

    ResponElimina
  3. A mi hem sembla molt bona idea lo de millorar la pagina i fer-la mes versàtil, encara que no la visita gaire gent, el que s'hauria de fer es participar mes en ella, fent-hi alguna cosa que convidi a entrar-hi i participar.

    ResponElimina
  4. Yo como dice el Bene puedes contar conmigo sin problema.

    ResponElimina
  5. Angel amb mi tambe pots comptar, sense cap problema, acataré la trtia de la majoria.
    Xavi

    ResponElimina
  6. Hola Angel, amb mi pots comptar per lo que calgui, la pagina amb el format que te tampoc esta malament, pero si decidiu millorar-la endevant!!!

    ResponElimina
  7. Conmigo puedes contar,todo lo que sea mejorar esta bien.

    ResponElimina
  8. Jo tambe estic d'acord, pero recaudar encara que sigui 4-5 € sera tasca dificil, no per l'import sino per la deixadessa que tenim tots plegats.
    Obert a col.laborar en continguts

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. A mí me parece bien tal y como está el blog. Pero si un cambio puede llegar a ser un beneficio para la penya, pues también me parece bien.

    Lo que también encuentro bien, es que aprovechemos el blog, o la nueva web, para consensuar las diferentes opiniones antes de llevarlas a cabo. Eso seguro que nos evita algunos pequeños, pero malos entendidos...

    SALUT

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament