dimecres, 6 d’octubre del 2010

SORTIDA BTT DIUMENGE 10/10/2010. VOLTA AL MONTSENY

Aquest proper diumenge alguns penjarem les flaques i, com volem comprobar si encara servim per algo, començarem la temporada BTTera amb: La  Volta al Montseny!!

El recorregut serà el següent: La Garriga (Parking botiga de mobles)-St. Cristofol-Vallcàrquera-LES LLOSSES (Premi per a qui no posi peu a terra)-Collet de St. Martí-Plà-de la Calma-Coll de Ferrús-Collformic (Kit-Kat)-La Castanya-St. Martí de Montseny-Les Piscines-El Molar-Collet dels Llops-Vallforners-Collada de les Palomeres-St. Cristòfol-La Garriga

Km: 75
Desnivell acumulat: 2.500
Durada: 6h
Hora arrivada a Pallejà: 13,30-14h
Parades: Parada ràpida a Collformic
Nivell tècnic: Baix
Nivell esforç: Molt alt

Hora sortida Bencinera Pallejà: 6,30h
Hora trovada a la Garriga: 7,30h

Per a més informació truqueu o envieu mail al Bucles

Aneu preparant les màquines; a veure si veïem alguna friki bike tipus Ninner...

Salut!!

1 comentari:

  1. no me gustaria llevar la contraria a la eminencia de las rutas, nuevas carreteras,pistas asfaltadas etc etc pero segun la web del reto cima collfred no es el 2º puerto mas duro de cat sino el 3º, elsegundo lugar lo ocupa el puerto del montnou. dale un vistazo a la web y aparte de comprobarlo puedes mirar los tres o cuatro puertecitos que tantas veces hago yo, coll de port, jou, josa, port del comte y el montnou. bueno esto ultimo es mentira solo he ido 2 veces en los tres años que llevo por aqui, es muy muy duro,pero ya sabes que si lo quieres comprovar en tus propias carnes no tendre inconveniente en hacerlo por 3ª vez, es mas sera un placer. salud. buena temporada de gordas y no hagais como el cañi.

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament