dissabte, 14 d’agost del 2010

GRAN PAPER DEL LINDE. BUCLECITOS SEGON ABSOLUT A L'HOSPITALET DE L'INFANT

Tot just quan portaven un quart de cursa 3 corredors s'han escapat, entre ells en Buclecitos. Un d'ells, després d'aguantar practicament tota la cursa no ha pogut aguantar i ha deixat tota la responsabilitat de la cursa a en Buclecitos i a l'altre corredor. Del grup perseguidor, que durant els ultims compasos de la cursa s'anava apropant, ha saltat un corredor que ha pogut enganxar amb els 2 primers i, en una emocionant arrivada, s'ha decidit la cursa a l'esprint, entrant segon en Buclecitos.

Inici de l'escapada
Per un altre cantó en Francesc León, selecionador català, ha confirmat a en Buclecitos com a pre seleccionat per els propers campionat d'Espanya a Cantabria. Gran noticia per en Buclecitos que poc a poc va situant-se com a uns dels millors cadets del circuit català i estatal.
L'equip Linde controlant el grup perseguidor

En quant a la Volta a Aragó, important prova del calendari estatal que va tindre lloc els pasats dies 6-7-8-9 i 10 d'agost, l'equip Linde, malgrat no tenir un bon equip per afrontar una contrarellotge per equips i perdre molt de temps a l'etapa contrarellotge, va fer un gran paper, situant a una gran part dels corredors de l'equip en les primers llocs de la general. La nota negativa va ser la mala sort i els problemes mecànics d'en Buclecitos a l'ultima etapa. Estant només a 2 minuts del lider i amb tot l'equip Linde dispossat a ajudar-lo per intentar aproparse al màxim al lider de la prova un fort llantazo en un forat va destrossar la seva roda trasera i va punxar ambdues rodes. Ràpidament es va fer el canvi de rodes però algo va fallar en el montatge i el nano va fer tot la cursa frenat i no va poder fer res per atrapar al grup principal i menys per apropar-se al lider.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament