diumenge, 29 d’agost del 2010

BUCLECITOS NO PODRÀ ANAR AL CAMPIONAT D'ESPANYA PER CULPA D'UNA CAIGUDA

Avui no era el dia. Després de la 5ena volta a un circuit molt ratoner a Manresa i quan intentava adelatar a un corredor més lent, aquest ha destorbat a en Buclecits tirant-lo a terra. Aquest ha estat el primer avis de que avui la cursa no començava bé.

Fent una remuntada espectacular pot agafar novament el grup que comanda la cursa però es dona conta que a causa de la caiguda a perdut el nou Polar 600. S'agobia i para a veure si el troba. Evidentment no el troba i li foto un crit de que segueixi i que no es preocupi. Nova escalfada per agafar als primers...

Les deu ultimes voltes han estat dominades per un corredor escapat al que seguien un grupet de 4 corredors entre els quals estava en Buclecitos. La entrada a meta d'aquest 4 corredors ha estat un esprint espectacular i, tot just passar la meta, quan la cursa ja havia acabat, PUM!!! la roda de davant rebenta i en Buclecitos te una greu caiguda que li ha provocat diverses contusions, cremades i la clavícula trencada.
Un cop reparat encara va tenir temps de pujar al podi

Una veritable llàstima ja que avui el seleccionadior em confirmava que l'havia escollit per anar als campionats d'Espanya amb la selecció. Feia una setmana que  havíem anat a recollir la "cabra" per entrenar les contra rellotges i la il.lusió era molt gran. Que hi farem... M'ha promès que l'any vinent farà tot lo possible per tornar a estar a la selecció i en Francesc, el seleccionador, m'ha comentat que si el xaval segueix així  seguirà contant amb ell l'any vinent.

ÀNIMS BUCLECITOS!!!!

2 comentaris:

  1. Adrià, recuperate lo antes posible y ànimos que esto pasa pronto y volveràs a estar ahì dando guerra animos campeòn.

    ResponElimina
  2. Animos Adrià, caidas como esta son una putada, pero también forman parte del cilcismo, y lo importante es poderlas superar. Ahora a coger carrerilla para afrontar el año que viene.
    Suerte para el 2011

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament