dilluns, 12 de juliol del 2010

SORTIDA DIUMENGE 11 DE JULIOL

Després d'unes setmanes d'ausència a les sortides de la PC Marto, però informat de lo fort que va alguna gent i de les mitges que s'estan fent últimament i, degut a la meva nova etapa com a mànager d'en Buclecitos, bastant desconectat i desentrenat, afronto una jornada ciclista una mica acollonidet i amb l'incognita de com les meves peludes cames, més gordes i desentrenades resprondràn.

Arribo justet de temps i no puc participar a la primera discussió del dia: Canviem la volta? La veritat és que sempre em pregunto el perquè posem aquests tipus de recorreguts en aquestes dates tant caloroses si sempre acabem canviant-los. Al final, sàvia decisió, decidim que encontes d'anar a pujar les Estenalles i torrar-nos de calor a Manresa, anirem cap a la nostre  estimada zona del Penedes-Anoia. El Sr. Bene ens munta una etapeta molt maca per les tranquil-letes carreteres de la nostra comarca.

De la sortida i dels moviments hi ha poca cosa a comentar fora que, ja, des-de un bon inici, com sempre, el ritme és alt i poc a poc s'anirà convertint en molt alt. La situació del pilot, la de sempre (si més no la de sempre que hi vinc jo), sensació de que sempre estic tirant (la veritat és que no em molesta mentre no me toquin lo que no sona). Arribem a St. Sadurní molt ràpid, les sensacions son de que avui les mitges seran molt altes. Continuem cap a Can Cartró. En Juan Carlos, gran rodador, i en Bene, grande en general, son els unics que de tant en tant em donen algun relleu. Pujem Can Cartró i agafem la bonica carretera de Guardiola de Font Rubi en suau però porculera pujada. El pilot, malgrat que el ritme és altissim, en cap moment s'ha trencat. Tothom crida, bufa, baveja i fa el que pot, però ningú, absolutament ningú s'ha quedat. Porto tot lo mati davant tirant del grup i el que menys em ve de gust és que alguns zizanyeros m'emprenyin i no parin de queixar-se del ritme (coi, si no voleu tirar, us quedeu i ja està i si voleu marcar un altre ritme, passeu aquí davant que us enterareu del que és que et doni l'aire). Això em fa emprenyar i decideixo, després de que l'Operario bonament em doni un relleu sense mala llet, fotre el motoret i, dins del que la meua pobra forma física sorprenenment pot, fotre un ritme altissim. Pujem cap a Font Rubí i, a estones, el cuenta em marca 40 Km/h. Aquí si que es trenca el grup en molt troços, més quan, a falta d'uns metres per coronar, l'Operario decideix passar davant  (jo ja no podia més) i fotre la puntilla.

Arribem a esmorzar i, si no m'erro (el cuenta no em funciona bé), i pel que sento, la mitja és de quasi 34 Km/h. Brutal per l'alçada de temporada en la que estem i si tenim en compte que, malgrat no pujar massa, la carretera fins a Sant Jaume va picant amunt amb repetjons porculeros com el de Font Rubí que, ademés, si es pugen a 40 per hora, fan mal.

La tornada, tres quarts del mateix però a una mitja encara més alta i amb alguns nois una mica madurets i alguns altres que, per no patir la carretera de Gelida a 35 km/h prefereixen pujar en direcció a Masquefa. Efectivament, hi ha gent que anava tomatito i, sicerament, els que anem tirant no ens n'adonem de que es queden així que, a Gelida, decidim parar a la Font Fresca, omplir bidons amb la bona i merescuda aigua d'aquesta font que fa honor al seu nom i tornar xino xano amb els que s'han quedat. Total que, a una gran mitja total de l'etapa de 35 km/h (no ta mal per a ser una colla de gordos globeros i algun peludo que em fa companyia; eh Operario, eh Juvenil. jejejejejejeje) a les 11,30 ja ens hem cascat 110 km i tenim molt de temps per...: Birres, birres i birres... Ametlles, ametlles, ametlles... i moltes risas, risas, risas amb el coi de Plantilles i les seves històries ultra-mega-hiper-exagerades al Bar l'Esquirol.

4 comentaris:

  1. Bona sortida i quin ritme, creia que no hi havia final, vaig donar tot e que tenia per poder seguir aquest infernal ritme, ajudar el que vaig poder, espero poder ajudar mes mes endavant.

    ResponElimina
  2. Son las 7:50 de la mañana y llego al pabellon pero no hay nadie espero hasta las 8:00 pero no aparece ni cristo pero que pasaaaa? si la noche anterior me asegure en el bloc de la hora y menos mal que no pensamos en ir en a buscaros porque encima cambio de recorrido¡hole vuestros cojones!.....

    ResponElimina
  3. Son las 7:50 de la mañana y llego al pabellon pero no hay nadie espero hasta las 8:00 pero no aparece ni cristo pero que pasaaaa? si la noche anterior me asegure en el bloc de la hora y menos mal que no pensamos en ir en a buscaros porque encima cambio de recorrido¡hole vuestros cojones!.....

    ResponElimina
  4. el tal jose es el madrigal y rosy

    ResponElimina

Els comentaris anònims s'anularan inmediatament